Rebalancing

Vrij leven……. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Toch kan het leven ingewikkeld zijn. Er moet van alles gebeuren en de druk om te voldoen aan alle verwachtingen is hoog.

Wil je meer lichaamsbewustzijn en verbinding met wat je gewaarwordt, dan zou rebalancing je daarbij kunnen begeleiden.

Rebalancing is lichaamswerk waarbij je op reis gaat naar je fysieke gewaarwordingen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse technieken zoals Rolfing, Feldenkrais, Trager, Alexandertechniek, Craniosacraal-therapie en bio-energetica.

Je lichaam is geweldig. Het zorgt ervoor dat jij kunt (over)leven. Het geeft signalen af wanneer je het beter even rustig aan kunt doen. Met aandacht reis je tijdens de sessie door je lichaam en  ontdek je wat je lichaam je te vertellen heeft. De ademhaling is jou begeleider.

De wijsheid en waarheid die tijdens de sessies wordt ervaren, geven je inzicht in jou leven. Het is een reis zonder vaste bestemming. Ieder moment is weer een nieuw begin.

Ruimte ontstaat door in contact met jezelf te zijn. Wat mag er op dit moment gevoeld en ervaren worden.  Zonder oordeel, zonder vergelijken en zonder iets te moeten bereiken.