Even voorstellen


Dick Tulen

Jaren geleden had ik met grote regelmaat zoveel pijn in mijn onderrug dat ik niet in staat was om naar mijn werk te gaan. Ik voelde mij steeds vaker verkrampt en ontdekte dat mijn werk en privéleven vast liep. Te lang heb ik uit angst voor het onbekende in een door mijzelf gecreëerde gouden kooi geleefd. Een goede vriendin zette mij op het spoor van een rebalancer. Daar kwam ik tot het inzicht dat ik oké ben. Mijn lichaam was het instrument om weer in contact te komen met mijn gevoel. Door de liefde in en voor mezelf voel en ervaar ik voldoende basis om mijn leven vanuit mijn hart te leven. Steeds weer in contact met mijzelf en de ander. De ommezwaai die ik toen heb gemaakt is nog steeds verademend.

Ik heb jaren geleden een goede baan bij de overheid gedag gezegd om te gaan doen waar mijn hart naar uit gaat. Vrijheid is het kernwoord in mijn leven geworden en ik ben inmiddels, samen met de Rebalancing praktijk een eigen bedrijf in de verkoop en distributie van Leguano barefootschoenen gestart. De relatie tussen Rebalancing en Leguano barefootschoenen was voor mij natuurlijk. Natuurlijk bewegen is blootvoets en in vrijheid. Het zorgt voor gronding, ruimte, basis en een gezond lichaam.

Meer info:  leguanoschoenen.nl

Naast de driejarige Rebalancing opleiding, heb ik diverse andere scholingen gedaan waardoor ik kon verdiepen. (ARUN, AVATAR, Reiki 1 en 2 en Cranio Sacraal).