Rebalancing

Vrij leven……. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Toch kan het leven ingewikkeld zijn. Er moet van alles gebeuren en de druk om te voldoen aan alle verwachtingen is hoog.

Wil je meer bewustzijn en verbinding met wat je voelt in je fysieke lichaam, dan kan rebalancing de ingang zijn die je daarbij begeleidt.

Rebalancing is lichaamswerk door massage/aanraking, waarbij je uitgenodigd wordt om je bewust te worden van fysieke en gevoelde ervaringen in je lichaam.

Je lichaam is geweldig. Het zorgt ervoor dat jij kunt (over)leven. Het geeft signalen af wanneer je het beter even rustig aan kunt doen. Met aandacht reis je tijdens de sessie door je lichaam en ontdek je wat je lichaam te vertellen heeft. De ademhaling is jou begeleider.

Dat wat je ervaart tijdens de sessies, geeft je inzicht in jouw leven. Het is een reis zonder vaste bestemming. Ieder moment is weer een nieuw begin.

Ruimte ontstaat door in contact te zijn met jezelf. Wat mag er op dit moment gevoeld en ervaren worden.  Zonder oordeel, zonder vergelijken en zonder iets te moeten bereiken.

Er wordt gebruik gemaakt van diverse technieken zoals Rolfing, Feldenkrais, Trager, Alexandertechniek, Craniosacraal-therapie en bio-energetica.